Referanser

Joachim Hoff

"Jeg har brukt Restaurering og Bygg AS ved flere anledninger over flere år til alt fra oppussing av bad til drenering og opparbeiding av uteplass med beleggningsstein og er veldig godt fornøyd med jobben de har gjort. De kommer til avtalt tid og utfører til avtalt pris. Gutta som jobber der er hyggelige og imøtekommende. Jeg vil trygt anbefale Restaurering og Bygg til alle andre."

Wenche Edle Schiørn Myklebust og Bjørn Aaslie

"Mikaels Restaurering & Bygg har i perioden 2007–2011 utført både små og store byggeprosjekter for oss. Oppdraget startet med en omfattende totalrehabilitering innvendig i et gammelt hus i Drøbak. Det siste oppdraget har vært å innrede loftet vårt. Vi ønsker også å benytte oss av Mikael når vi nå skal legge om hustaket. Vi opplever at Mikael er til å stole på, og er meget godt fornøyd med Mikaels firma. Vi anbefaler har derfor gjerne til andre!"

Geir Egil Paulsen

"Restaurering & Bygg har utført flere byggeprosjekter for oss i perioden 2008 - 2011. Våre oppdrag har i hovedsak omfattet totalrehabilitering av kjøkken i eldre bygård, tilbygg, restaurering av sommerhytte og innvendig totalrehabilitering av enebolig med opparbeidelse og steinsetting av adkomst og parkeringsplasser. Vi meget godt fornøyd med Mikael og gir ham gjerne våre beste anbefalinger."

Bendik Romstad

"Jeg har kjent Mikael siden 2002 og han og guttene hans har gjort alt fra enkle malingsjobber til store restaurerings- og hageprosjekter opp gjennom årene. Han er til å stole på, kommer når vi har avtalt og jeg føler at jeg er i trygge hender."

Ratib Lekhal

"Tok raskt kontakt og kom på befaring angående fjellsplitting samme dag. God pris og utførte arbeidet som avtalt og med god kvalitet. Kommer til å kontakte han neste gang jeg har en jobb som skal gjøres."

Cathrine Bøler

"R&B har tatt bort fjell i krypkjeller som skal graves ut, ved hjelp av hydraulisk fjellsplitting. Dette er en skånsom og effektiv teknikk som erstatter sprengning."

Snekker tmrer murer altmuligmann: Det er oss